Logotyper, webbsidor och grafisk design

På Bonza Co. designar och utvecklar vi hemsidor till både start-ups så som etablerade bolag och organisationer. Vi erbjuder även tjänster inom marknadsföring och grafisk design.

Maila, ring eller kom förbi på ett besök, vi finns på Boden Business Park (Teknikvägen 3, 961 50 Boden).

Få en offert

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

Våra tjänster

Ett samarbete med Bonza Co. innebär att ni får direktkontakt med designers som vill lära känna och förstå er verksamhet och era visioner. Vi arbetar med företag av olika slag. Antingen som en del av er marknadsavdelning eller som en fullservice designstudio.

NEED A MAKEOVER?

Logotyper & varumärken

Oavsett om ni är en startup eller ett etablerat företag i behov av en ny identitet eller en update. Vi finns här för att hjälpa ert varumärke framåt mot nya höjder. Tillsammans skapar vi en varumärkesstrategi som gör det möjligt för er att nå rätt målgrupp. Vi utformar även en visuell identitet med de designelement ni behöver, ex. logotyp, ikoner, typsnitt och färgscheman.

STAND OUT

Grafisk design

Alltifrån design av skyltning, kontors- och marknadsföringsmaterial till produktförpackningar och årsredovisningar. Allt som kan skapa ett starkare band mellan dig, dina kunder, partners och anställda. I stort sätt allt tryckt och digitalt.

ALL THINGS DIGITAL

Webb & Digitala plattformar

Från webbsidor till digitala nyhetsbrev – vi designar för att ge ett bestående intryck online! Vi erbjuder digitala lösningar inom webb, UI/ UX, app-design,
e-handel, digital marknadsföring och kampanjer.

GAIN FANS

Marknadsföring & Strategi

Här fördjupar vi oss i och analyserar bl.a. er marknad, era konkurrenter och slutkonsumenten. Det för att kunna skapa en “masterplan” åt er verksamhet som för er närmare era mål. Vi utformar marknads- och kommunikationsplaner såväl som strategiska game plans.

RAISE THE BAR

Evenemang

Företagsevent till galna takfester – vi tar oss an det mesta! Vi projektleder och ordnar alla tryckta och digitala tjänster till ert event. Låt oss planera något tillsammans!

Vilka är vi?

Hanna Lidfors

Senior Art Director & Graphic Designer

En Bodenbo med kandidatexamen i Internationell marknadsföring via Mälardalens Högskola, Västerås. Marknadsföringsstudier i Spanien och Estland. Hanna har arbetat som Art Director och projektledare i över 10 år, med fokus på varumärkesdesign, marknadskommunikation, digital och tryck.

Phone & Whatsapp: +46 70 684 66 43
Email & Slack: hanna@bonza.se

Sara Björnfot

Senior UI & Graphic Designer

Född och uppvuxen i Luleå med kandidatexamen i grafisk design. Över 10 års erfarenhet med att jobba i västra Australien som projektledare och grafisk designer på olika webbyråer med webb, UI/UX och e-handel som fokus. 

Phone & Whatsapp: +46 70 626 78 85
Email & Slack: sara@bonza.se

Vill du veta vad vi mer har för oss? Kika in på vår Instagram

Kontakta oss

Vi skapar starka relationer genom att vara ärliga och närvarande. Med bra design och välslipad kommunikation hittar vi kreativa lösningar som för din verksamhet framåt.